=+HaNDPhoNe2+=

Thursday, February 18, 2010

making-sweetness


hermmmm....

hehe...hry smlm dh gi tgk handphone kat kedai pak sedara...xthu la nk pilih yg mne...huhu...spe boleyh bgi cadangan??

ciri2 dye msty lah:

+jenis lipat...
+ade camera...
+ade wane pepel...

kui3...kire2 gtu la yg aku nak...

klu x de 3g pon x pe la...hehe...tp sony ericsson nmpk kemas...aaaa...xthu nk pilih daa...huhu...MyEm0.Com

ney antara hp2 sony ericsson yg aku agak tertarik...

1)w380





















2)z750

















3)tm506

















4)z780

















5)z770
















6)w508

















7)z555



hak3...tp ntah la...kui3...xthu nk pilih yg mne...yg direkemenkan yg ney...jap2...nk upload n cr gmbr dlu yek...huhu

~sabar menanty n mencari~
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>ble neyh??
>>>huhu...
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...dipenuhi tnde tnye...
???
???
???
???
???
???aiyoyo...huhu...jap2...

hah... yg ney!!!

1)c905






















2)c510



amacam?cemart x?

huhu...ntah2...sume ney korang de...huhu...okey2..

~keep n still thinking~hehe

trima kaseh meninjau-ninjau...hehe...

k la...wassalam...^^

=+erm...=+

Sunday, January 31, 2010

making-sweetness


tadi aku tepon ~NA~ nak tnye dye sumthing...smlm ~NE~ ade dtg umh ngan adk2 dye...terkezut gak...dah lme gler dye x dtg...(kalau lalu tu ade la)igtkn x sudi dah...hehe...alhamdulillah...dtg gak rpernyer...hehe...

~AKU~ : hello...~NA~ ade?
~NA~ : sye la ney...
~AKU~ : ooo...hehe...esok kne bla...bla...bla... ke??
~NA~ : ha`ah...
~AKU~ : ooo
~NA~ : ~AKU~...~AKU~...gaduh ngan ~SN~ yee...
~AKU~ : hah??ne de...nape? dye tepon ke?
~NA~ : ha`ah...dye ckp awk x ckp ngan dye pas siku dye kne kat pale awk...dye ckp
awk x lyn dye...
~AKU~ : huh!!yelahtu...ne de...sye ckp je ngan dye(dye tanye ape2...sye ckp je ngan
dye)...dye tu suke fikir pnjng sgt...(kdng tu org x de ape2 pon...dye ckp
ade)sye bru balik dri kampung neyh...
~NA~ : ooo...hehe...tu la sye dh ckp kat dye yg ~AKU~ ney majuk x pnjng...x mrh
pnjng2...hehe
~AKU~ : hehe...erm k la...assalamualaikum...
~NA~ : ok...waalaikumussalam...

ermkh...ntah la...dye x thu hrytu aku ternanges dpn adik2 n mak aku...babnyer aku x dpt siapkan kerja yg dye suh aku buatkn...

citenyer cmney...

ckgu khb dorng...(khb dyeowng KMT)(aku ert...)suh dyeowng siapkan kerja cri gmbr bewarna ngan buat kelebihan n kekurngn projek kayu tu hry sok...kalu x...nk koyakkan krts dorng sowng2(yg x siap)(sok exam)(paper KHB pon ade)

pstu dye suh aku tlg crikan bab aku ade internet kat rmh an...pstu aku trma je...

pstu aku tepon dye kul 6 lbey ...aku ckp aku x jmpe ape yg dye nak tu...pstu bunyi sore dye ckp tu mcm nak nanges berbaur mrh...ntah la...aku pon x psti...pstu dye siap ckp ag..."nmpknyer krts sye kne koyak la esok..." dye mcm nak slhkan aku je...
ape slh aku?slh ke aku?pstu aku ckp aku akn cri lgi...dye ckp xyah...



pstu x lame kemudian...sbb tu la aku ternanges...aku tkot jugak kertas dye kne koyak ke ape...aku pon sian gak keje dye x siap... (wktu tu dh ltk tepon dah)
pstu aku tros je cri kat dlm komputer...

pstu akhirnye aku dpt siapkan dlm kul 8 lbey nak dkt kul 9 (dh solat maghrib dh kul 7 leby tu)(don`t worry)hehe...smbil tu...tlg adk buat krngan bm...hehe...pstu aku gi ngan abh...gi terumbu it...

(abh xde kena mngena ngan kerja dye pon aku trpksa ssh kan...sian abh...maaf abh... =( )tp abh tau yg tu bkn krja aku...

pstu kat sne tetibe je rse ade org pegng kain aku...rupenyer budak kecik comey yg pegang...hehehe...mngkin ank to-ke tu...hehe...(aku siap cubit2 pipi dye...geram comey sgt...tembam...hehehe...^^)(bak kate org comey lo-te...ataupun kiut-miut) hoho...

toke tu tnye aku ney pom 3ke bab ade tdi 2 org dak laki buat kerja cm aku nk print bewarna tu jugak...dye ckp ckgu majok...pstu dye ckp aku kne mrh ngan ckgu eh...hehe...(mne la aku tau)kui3...(tetibe aku plak jdi mngsa)(dicop budak kne mrh ngan ckgu)huhu...nak wat cmne...hehe

pas tu...smpai rmh je...tros aku tepon dye...aku ckp la kat dye yg aku dh buatkan tok dye...pstu dye ckp nape awk buat...kan sye ckp x yah...

pstu...lps ltk tepon tu...aku risau gak...tkut2 slh bwat ke...mcm2 fikir...krts dye kne koyak la...ade gak trfikir kalau2 dye nak lbey dripda 3 helai...atau gambar projek...

herm...nk wat cmne...x boley wat pe dah...

tp alhamdulillah sgt2...sok tu x jdi papa2...dye pon aku dtg1 tros je meluru kat aku...mngkin dye meluru bab aku pat siapkan keje dye kot...herm...ntah la...hehe

siapa kisah...huhu...

moral nyer di c-ni : -sye dh x boley trma ape2 krja yg org suh buat...(tp sye hnye
boley ckp insyaALLAH)(ini adalah pesanan yg sy dpt)
-jgn lah trma krja org len...(anda pon ade keje sndry gak
an)biar dorng usaha sndry...(nnty anda gak yg stress)
-fikir tntng keadaan sndry jugak...jgn fikir tntng org len je...
-tp ini cume ape yg sye dpt...
-tp mngkin kalu ade yg x prnh tlg org len...mgkin boley
cube...^^hehe...itupon kalu nak la...
-x nak ikut moral ney pon x pe...sbb moral ney ntah pape
je...huhu...kui3

k la ...wassalam...^^take care...
trima kaseh sudi bace... =)




=+ape mau jadi??+=

Thursday, January 28, 2010

making-sweetness


herm...ape nk jdi ye??jdi ape??ape jadi??hehe...(x yah penin2)^^

hry ney sume ibu bapa(boleh dikatakan)pelajar dtg skola...ade majlis ape ek...x igt pe nme nyer...huhu...

pstu lps tazkirah...lps dpt pamplet...lps tu kne tnggu ibu bapa dtg...mule2 abh nak dtg awl...tp tkot tkde spe lgi yg dtg...bab salunyer ibu bapa dtg lewat2 sket...

pstu tunggu2... mak ~SN~ pon smpai...pstu aku gi je ikut dye gi amik mak dye kat pdng...pstu lps hntr mak dye gi dftar n mkn...brula aku n dye nk gi cri ayh aku plak...aku igt nk gi tepon kat public...

pstu tgk2 abh ade kat dpn...tu...nmpk x tu...kat dpn tu...cube pndng depan...nmpk ape??nmpk skrin komputer je la...hehe...

pstu aku bwak abh gi daftar n jmput abh mkn...hehe...pstu aku gi kat ~SN~ plak...duk kat dye n mak dye...mak dye siap twarkan kat aku...dye nk suapkan...~ngee...^^

tp aku tolak...hehe...x kan nak mkn mak kite punye kwn punyer mknan...hehe...lgipon ~SN~ siap ckp awk ne boleh...ney mak sye...huhu...dye jeles...kui3...^^

pstu gi ko-op...sblm tu trjumpe ngan ckgu lame...(sblm mak ~SN~ dtg skola...) dye ckgu kaunseling...hehe...dye penah ckp aku lembu ngan kwn aku bab x mo tngkap gmbr...huhu...

gmbr tu msok buku...setiap murid drjh 6 kne ade lam buku tu...hehe...
(ade lgi ke ek buku tu??)hehehe...

pstu msok kls...(ptotnyer kne msok kls tros)...tp gi merayau kat ko-op...~SN~ yg nk beli...lgipon ckgu xde...hehe...

pstu tibe2 ade pengawas suh bwak kusi gi ltk kat dewan...abis tu kteong nak duk atas ape??huh...

pstu gi la hntr kusi tu...msok kls naseb bek ade kusi kat blkang tu...kusi tu meja kat blkang...(meja tmpt ltk fail)huhu...(lgipon kusi tu mmg aku salu duk...aku jwb exam pon ats kusi tu la...aku penah tetido pon ats kusi tu gak...hehe...

sbb ape tkr2 kusi??sbbnyer budak aspura la...setiap hary msty tetukar ngan kusi len...(kat tmpt aku)

budak aspura dok blaja kat stu...(mlm2)haiseh...huhu...nk wat cmne...dah takdir...hehe...MyEm0.Com

pstu dak ~SN~ gi berebut kusi ngan ~NQ~...ish3...dak ney...dak ney...huhu...saje je dye...huhu...

pstu bru lah rehat...(hihihihi)rehat la kteowng lagi skali...hehe...pstu msok kls balek...pstu msa geo kteowng sekelas balut meja...~SN~ nyer meja 3 lapis balutan...huk2...

pstu ~NA~ men2...pstu ntah cmne...ermk!kepala aku tetibe saket...bab siku ~SN~ terkena kat aku...aduiiiii....saketnyer...kuat sgt knenyer...kalau pelan x pe la... kesan berlarutan agk lame...pastu bunyi loceng...sblm tu dye mnta maaf...pstu aku dh x bole nk kate pe dah...tetibe je rse cam nk nanges...berair je mata...

tp dye x pasan...(ade lgi bnde yg aku x cite lam ney ape yg buat aku sdey)saket sgt pale...aku x nk ckp sepatah...tkut meraung tetibe kat stu...pstu aku cam org bodo ikut je ~SN~ tu gi kat tepi dewan...tnggu mak dye...pstu...lps bape2 minit...

mak dye pon keluar...(wktu tu rmai dah org blik)pstu jln2...smpai kat ngan pdng...pstu mak ~SN~ tu mule2 nak ikut jln rye...pstu ~SN~ ckp yg boleh jugak ikut tngga ney...(tngga nk trn pdang...)pstu dye tnye gtu je...awk nk tnggu ayh awk ke?

pstu aku ckp x...(sbb aku tkut abh dh balek awl)pstu aku rse cam org yg paling bodo lam dunia ney...(fhm x perasaan tu?? -__-")huh...jgn gelak plak...serius ney... :|

pstu dye tnggal aku sowng2 kat ats jln raye tu...aduiiiii...(spe fhm perasaan tu??) herm...nk wat cmne...dah takdir...



pstu aku jln je la sowng2 dgn sinaran chaya matahari yg terik tuh...huh...cover2 sket(jgn nanges...jgn nanges...mkn mangges x pe jugak)adui...

pstu aku gi public kat kantin...pstu aku gi tepon abh sowng2...pstu gune duit seposen...tepon abh...dail2...pstu abh angkat...tp kurng jelas...

pstu teputus gtu je...pstu aku msokkan 50 posen plak...pstu abh pnggil dri jauh...hehe...(naseb bek xdail lagi...aku ltk tepon tu dpt balek duit aku...huhu)leh simpan 50 posen tu...(masok tabung)huhu...

pastu gi kat abh...then trn bukit...pstu nmpk ~SN~ ngan mak dye...dye pon nmpk aku...pstu ntah cmne aku leh senyum...aku tutup muluut ngan buku...kui3...(sebenonyer...mse nmpk abh tu dah aku tersenyum bab abh ade dah...n aku x pasan abh...hehe...)alhamdulillah...

pstu gi menuju ke kete myvi...pstu abh cube baling bola petaque...hehe...pstu smpai kat kete nek la...hehe...pstu smpai la rmhku syurgaku...pstu aku msok bilik...pstu terlanggar handphone angah...jtuh...(trtnggal bateri)dah mmg bese jatuh dah...

nnty angah nk beli handphone bru jugak^^.hehe...pstu tros je airmta berembes keluar...hehe...ape la...sdeyh sgt...hehe...pstu nanges je la...uh...hary yg kecewa...kui3...k la...

pnjng tul cite neyh...nk type,fikir,gne teknik imbas kembali,upload gmbr...cri emoticon...huh...dlm bape jam tah...bce skjp je...hehe...

k la...trima kaseh sudi bace...ssh2 je...hehe...

wassalam...^^

(sket je neyh...ade org buat lgi pnjng an...emoticon pon 1 je...gmbr pon stu je...hehehe)(template ney x boley buat centre la dye punye karngn neyh...huhu)

=+eXaM P1+=

Tuesday, January 26, 2010

making-sweetness


aaaaa!!!exam sudaa...hehe...tkowtnyerrr...kui3...
Dapatkan Mesej Bergambar di Sini







hehehe...hary ney hary pertama exam...kali pertama tidur lam kelas...kali pertama x dpt jwb peksa tul2 tok krts bm...n kali pertama mamai kat skola...kui3...
(tp krts bm x smpat jwb tu bkn sbb tido...tp sbb len...mse tido tu bru pas abis jwb krts kh...hehe...)ntah spe la yg tlg amikkan krts tu bg kat ckgu...huhu...x tnye2 lagi...hehe...pstu dan2...ble nak balik tros terjaga...hoho...^^

aaaa!!!tewok tul...huhu...x pe la...setiap kejadian itu ade hikmahnyer...^^...hehe...
sbb x de org nk bg kate2 semangat...ckp kat dry sndry je la...hehe...

Chaiyok2!!!
Ganbateh!!!
Pashah!!!
Aja2 fighting!!!

^_^hehe...troskan usaha...huhu

wassalam^^

trima kaseh sudi bace... =)

aaa!!!tewok2...huhu

=+SeLaMaT HaRi LaHiR aBaH!!!+=

Saturday, January 23, 2010

making-sweetness


hehehe...tgk entri pon msty dah tau nak cite psl ape an...ehe...
erm...tp lmbt post...hari lahir abh tersayg hary smlm bersamaan 23 januari 2010...ade cerita di sebalik hari lahir die...hehe...sebenornyer dye lahir 2 harybulan 1...tp disebabkan lmbt dftar tkut nurse marh...hehehe...ayh pda abh bersamaan datuk aku...ckp la kat nurse tu trikh lahir dye 23 hrybulan 1...^^...tp setiap kejadian tu msty ade hikmahnye kan...hehe...MyEm0.Com

mak n angah gi beli kek n card n hadiah hary jumaat...aku x pat gi sekali...aku kan skola hrytu...hehe...sdey~sob2...ehe...mak beli kek blueberry...nyum2...hehe...
pstu hry esok tu kteowng pon smbut la...hehe...malam tu tlis kad...jenama kad tu carduta...hehe...(temasok gak dlm cite neyh)kui3...sok tu bru smbut...(23/1/10)

ney la gmbo2 kek n ape2 je lah...huhu... :




















hehe...pstu hary ney pon ade merentas desa...adoi...mmg skit lah kaki ney...huhu...tu pon lari men2 je...siap ade wat kumpulan ag...kteowng nme kn kumpulan kteong tu geng slow atau leh jugak dipanggil geng kura2...huhu...kalo nk pnggil geng penyu x boleh bab kte bukan nk berengang...huhu...walaupon kteong lmbt ade lgi lmbt...(naseb baek)hehe...ade skola len sme...sokmo merentas hary yg sme...hehe...tp ok la...enjoy gak merentas tu...huhu...hary yg memenat n menyakitkan kaky...huhu...ape2 pon...boleh la...bab rmh hijau dpt air pndn ngan roti jeeeee....rumah kuning ngan biru dpt la jugak nasi lemak...air rmh kuning pplak air jagung...huh...(x bek jeles)kui3...k la...wassalam...hehe^^


=+LaNgKaWi chapter 2+=

Friday, January 1, 2010

making-sweetness


pstu pg sok tu srpannyer ade lah:

=ayam(wrne merah)+
=nasi lemak+
=air teh+
=air teh o+

huhuhu...mknan tu x ikot trutan...hehe...MyEm0.Com

pstu kteowng gi underwater world...









best sgt...mule2 bce2 dlu...huhu...pstu ade gak rse cam msok utan...hehe...siap ade flamingo lagi...best tgk...comey...^^pstu tgk burung kakak tua...(gigi burung tu x dpt tgk plak ade bape...xthu la tnggal due ke x...hehe)















pstu tngkap gmbr byk sgt...tp klu flash kurang jelas sket...tu yg x best...huhu... klu xde flash plak mcm gegar2 je...hehe...




























































hohoho...ltk byk tu je la kot...hehe...pstu gi plak kat tmpt tgk padi...hehe...cian tol...x penah pegang padi...hrytu dapat lah aku ngan jayanye memegang padi...hoho...





























lps tgk padi igt nk gi nek bot plak...pstu x jdi...so...kteowng gi makam mahsuri...
hehe...dh 5 taon x gi neyh...kui3...

pstu gi mkn kat stu kedai neyh...dye(toke kedai) siap panggil2 lagi...tp kurng memuaskan sket...huhu...

ape yg kurang :

:air abah x smpai2
:tom yam pon x smpai2 gak
:pstu dye boleh ckp x mo msak dh tom yam tu...biar gtu je...ish3...
:pstu agak mahal berbnding smlm...
:ikan dye agak rse lumpur...(tp tu x la kesah sgt...bab ikan jenis tu mmg kebanyakkan nyer rse cmtu sket...

erm tu je la kot...huhu...pstu balik hotel...abeh dah chapter neyh...huhu...

smbong chapter 3 plak...^^

erm2..lupe plak...

sblm tu kteong stu femili gi cable car...hehe///nnty la upload gmbr...hehe...

=+LaNgKaWi chapter 1+=

Monday, December 28, 2009

making-sweetness


~25/12/09~

abh n mak igt nk gi bertolak pegi dlm kol 7.30 gtu...tp lmbt...hehe...bese la... adk beradik rmai...kui3...^^MyEm0.Com

pstu mkn nasi lemak pinggan vantage...huhu(makcik punye)hehehe...pas amgkat2 brg sume...bru la gi bertolak...semangat langkawi!!!kui3...MyEm0.Com

pstu lam prjlanan uh...nmpk rmai bebudak pkai bju skola..hehe...(lupe plak amik result PMR hrytu)(huhu)pstu...tetibe je ade due org laki nek motor pndng je kat kteowg...(wktu tu lam kete)pstu tetibe je lps sblh kanan(td duk belah kiri)
then,dye ketuk2 tingkap kate belah abh...huh...cam seram je...hehe...tau dye nak ape?
dye tnye nak gi lngkawi ke?pstu abh ckp ye lah kan...then,,,dye tnjukkan lah jln nk letak kete...dye uh itot dye...hehe...rupenyer an,,,ltk kat umh dye...kui3....
byr kat dye klu due hary 30 hinggit...heheMyEm0.Com(sme je harga parking kete kat ngan jety tu...)(huhu)tp dekat sket an...huhu..dh lah yg tu kne gi seberang sne...klu nk gi kat tmpt jety tu...adoi...

pstu gi kat tmpt nak tnggu feri tu an...ade org tnye...(pakcik)dye tnye la psl kenderaan,hotel n cam2 lagi la...hehe...pstu dye ckp hotel helng ade yg kosong lagi...abh smlm dh tepon org kat hotel helang tu...tp dye ckp dh abis...xde kosong...(mngkin pakcik n geng2 dye dh amek awl2 bilik dlm 5 atau 10 gtu,,,bab abh byr kat dye bape hinggit an...patu kat hotel pon kne byr lgi beberpe hinggit...msty la pakcik tu akn dpt duit jugak an...hehe)

ney la gmbr pemandangan kat wktu tnggu nak nek feri tu...hehe...kirenyer pemandagn sbelah jety la...huhu...^^









nek feri kol 11.30...nek feri due tingkat...tp duk tngkat bwh je...huhu...











amek mase setengah satu...fhm x?hehe...1 jam setengah la...hehe...adoi...mmg rse mabuk laut la...huhu...pstu an...mmg x yah risau psl kereta klu nk gi lngkawi neyh...hehe...tau sbb ape??
sbb smbil jln tu kan...ade rmai org akn tnye...abg dah ade kete?(dye tnye kat abh la kan)(org tu laki la)(huk2)...erm...pakcik guard pon ade nk sewakn kete jugak...huhu

pstu ade sorng lgi ney...(laki)dye tnye cmtu gak...pstu dye tlg la kan...(ape yg ditolng x thu la kan...huhu)abh yg ckp ngan dye... pstu msok2 je...nmpak la HIG...hehe...pstu yg pling333333333 best nyer ade kedai cokelat...huhu...tros terigt kat my bestie yg nk sgt coklat...huhu...

pstu an...adik2 gi kedai roty...pstu nmok roti kegemaran keluarga aku...huhu...
tau ape??mexico bun...hoho...ape lg...beli la...hehe...

pstu an...abh dtg balik(td abh itot org laki tdi tu)(kan dye tlg uruskn)ruper2nyer kan...hohoho...abh call2 no org yg abh tmph kete kat dye tu an...lps kat no laki tu...huhu...mknenyer dye la org yg abh kne jmpe tok mntak kete tu...hehe...

klu kte bru dtg lngkawi an...mmg kte disambut sgt33333333...bab ape??huhu...sbb org akn tnye kte sal kete...hotel...n mcm2 lagi...huhuhu...

pstu kteowng nek la kete wira...duk lam tu tahu bape?? 7 org JEEE...huhuhu...pstu an gi la hotel helang...hehe..check in...^^















hehe...pstu dh siap solat sume...gi beras terbakar plak...yg peliknyer an kat stu...huhu...dlu...wktu gi lima thn dlu..rsenyer dh sket sgt dh beras yg terbakar tuh...kui3...tp skunk penuh sepinggan...huhu...(tau...msty la dye gi bakar yg bru an...hehe...)kat sne x bli bnde2 sgt...bli keychain,,,ubat gamat(huhuhu),,,pstu beli bnde tah lagi...huk2...x igt doh...hoho...

pstu tngkap gmbr kat stu...dlu lime thn dulu ngan skunk...mmg len...hehe...skunk ney kan pokok bonsai tu bapak punye beso...hehe...beso mne??tgk ney...ops..xdek gmbr la plak tok disiarkn...huhu...spe yg pegi sne...nnty dye tau la...hehe...

pstu aku gi tmn akk aku pilih selipar...yelah skit kaki plak dye...huhu... aku lps balik2 rmh bru rse nyesal plak bab x bli skali...kui3...(dh terlambat)huk2...MyEm0.Com

pstu akk aku gi pkai tros selipar tu...kaki dye skit...huhu...pstu org pndng...gelak2 je...huhuhu...akk aku ngan aku pusing 360 drjh + 360 drjh + 360 darjh lgi...huhu...kedai yg sme je...tp dye jdi rmbng mata...aku po sengaja bg dye jdi rmbng mata lgi...tnjuk kat dye...ckp yg ney pon chantek...yg lgi stu ney pon chantek...huhu...MyEm0.Com

pstu mlm tu plak gi jln2 kat dlm airport...huhu...tgk2 org je...huhu...dan tgk2 cokelat kat stu...huhu...pstu pas keluar dr airport tu(nek kete)(lupe yg ade polis kat dpn)mak n abh x pkai tali pinggang bab hotel helang kan kat sblh airport je...huhu...pstu abh bwak mule2 cam bese la kan...pstu nmpk polis je...tros mkin perlahan...pstu lalau je tepi polis tu...dye siap suluh ngan lmpu ag...mngkin dye pelik nape tetibe je selow an...huhuhu...(wktu tu mak n abh dh pkai sitbelt dah...) hohoho...selamat...kui3....MyEm0.Com

huhuhu...pstu pusing kiri...smpai la hotel...hehe...pstu tgk ade rmai org pkai topi merah...tau bab ape?mlm ney dorng nk smsbut x mas...(dorng tu = org kristian la)
huhu...tp x pat nk tgk ape yg dorng wat...sbb ngantuk sgt...tgk itot cermin tingkap...tp x mule2 jugak...hoho...sje je nk tgk ape yg jadi an...pstu ngantuk sgt...tertido...huhuhu...

kk...smbong kat =+LaNgKaWi chapter 2+= plak...huhu

pstu sebelom trlupe...(mmg dh terlupe pon...huhu...)sblm2 tu kteong gi mkn mlm kat restoran pak hassan...huhu...

















aku harap sgt2 yg air feveret aku tu ade...huhu... pstu akk aku ckp ade nye tu...huhu...last2...mmg ade...alhamdulillah sgt...hehe...bab kebetulan air feveret angah(akk kedue) xde ...hehe...

ney lah antara mknana yg ade terhidang kat ats meja tu...hehe















tp yg x smpai2 mlm tu :

=kailan ikan masin+
=air milo mak+

huhu...so...smbong nnty...



Related Posts with Thumbnails

=+HaLWa TeLiNGa+=